Veštačka inteligencija - Kabi AI

Kabi AI

U Kabi-ju smo takođe implementirali veštačku inteligenciju u obliku Chat GPT jezičkog modela, koji nazivamo Kabi AI, u naš pozadinski sistem (CMS i sistem za onlajn prodavnice). Upotreba veštačke inteligencije znatno olakšava vaš rad, a pre svega možete uštedeti mnogo vremena njenim korišćenjem.

 • Kako vam Kabi AI pomaže u upravljanju web sajtom?
 • Kako vam Kabi AI pomaže u upravljanju onlajn prodavnicama?
 • Kako vam Kabi AI pomaže u sistemu E-poštar?

Dobrodošli u svet u kome veštačka inteligencija (AI) transformiše način na koji razvijamo, upravljamo i optimizujemo web stranice. U Kabi-ju smo posvećeni inovacijama i stalnom unapređenju naših usluga i rešenja u oblasti kreiranja web sajtova i onlajn prodavnica. Zato sa ponosom predstavljamo Kabi AI – našu naprednu uslugu – korišćenje veštačke inteligencije u upravljanju i uređivanju web sajtova i onlajn prodavnica.

Kako koristimo veštačku inteligenciju u upravljanju web sajtom?

Kabi AI veštačka inteligencija nam pomaže da upravljamo web sajtovima na nekoliko različitih načina. Možemo ga koristiti za:

 • Pomoć u kreiranju sadržaja
  • sortiranje
  • personalizacija
  • višejezičnost
  • itd.
 • Pomoć oko SEO optimizacije na samom sajtu:
  • META opisi
  • Naslovi stranica
Veštačka inteligencija i web sajtovi
Veštačka inteligencija i web sajtovi

Pomoć u kreiranju sadržaja web stranice

Kabi AI veštačka inteligencija može vam olakšati kreiranje i uređivanje sadržaja web stranice. Možete ga koristiti na različite načine:

Kreiranje sadržaja

Kabi AI može vam pomoći da napravite nacrt sadržaja ili ideja na osnovu određenih tema ili ključnih reči. Ovo je posebno korisno za kreiranje vesti, blogova, članaka itd.

Uređivanje i poboljšanje sadržaja

Može vam pomoći da uredite postojeći sadržaj, kao npr sa predlozima za poboljšanje stila pisanja, strukture, a takođe i gramatike. Takođe vam može pomoći da pišete sadržaj optimizovan za SEO.

Personalizacija sadržaja

Kabi AI se može koristiti za personalizaciju sadržaja za različite ciljne grupe. Razumevanjem preferencija i ponašanja korisnika, može da prilagodi sadržaj za različite grupe, povećavajući potencijal za veće angažovanje korisnika na sajtu.

Upravljanje višejezičnošću

Veštačka inteligencija nije ograničena na jezik, tako da može biti odličan alat za upravljanje višejezičnim sadržajem na vašem web sajtu.

Organizacija i strukturiranje sadržaja

Kabi AI veštačka inteligencija pomaže u efikasnoj organizaciji sadržaja, što pozitivno utiče na korisničko iskustvo. Može da predloži oznake, kategorije i strukturu samog sadržaja.

On-site SEO optimizacija

Veštačka inteligencija vam pomaže u SEO optimizaciji na samom sajtu. Pomoću AI možete lako kreirati odgovarajuće META opise i naslove stranica na osnovu već postojećeg sadržaja. Takođe uzima u obzir pravila u vezi sa dužinom i prikladnošću.

Zašto koristiti veštačku inteligenciju u okviru CMS sistema, a ne odvojeno?

Upotreba veštačke inteligencije u okviru Kabi CMS sistema ima nekoliko prednosti, kao što su:

Integracija i automatizacija

Integracija ChatGPT veštačke inteligencije (poznate u sistemu Kabi kao Kabi AI) u okviru Kabi CMS sistema omogućava bolju automatizaciju procesa kao što su kreiranje i uređivanje sadržaja. Ovo rezultira uštedom vremena i manjom potrebom za manuelnim radom.

Veća efikasnost

Veštačka inteligencija u okviru CMS sistema omogućava fluidnije i efikasnije radne procese. Urednici web sajtova i administratori mogu da pristupe AI alatu u okviru svog normalnog radnog okruženja bez potrebe za prebacivanjem između različitih platformi.

Veća fleksibilnost

Radeći u okviru Kabi CMS sistema, Kabi AI može bolje da razume kontekst i potrebe određene web stranice. Ovo rezultira boljim i fleksibilnijim alatom za vaše potrebe.

Sigurnost i bezbednost podataka

Ako je veštačka inteligencija integrisana u CMS sistem, onda možete bolje da kontrolišete bezbednost i privatnost podataka. Ovo je veoma korisno kada radite sa osetljivim podacima i informacijama.

Smanjite zavisnost od treće strane

U ovom slučaju, ne morate da imate nalog da biste koristili veštačku inteligenciju, jer je ceo alat dostupan u okviru CMS sistema. Na ovaj način smanjujete svoju zavisnost i nisu vam potrebne dodatne pretplate u drugim sistemima.

Fleksibilnost razvoja

Veštačka inteligencija u okviru CMS sistema omogućava vam da razvijete određene funkcionalnosti po principu „ključ u ruke“ ili da u skladu sa tim prilagodite korisnički interfejs.

Kako nam veštačka inteligencija pomaže u upravljanju online prodavnicama?

Kabi AI može vam pomoći da upravljate svojom internet prodavnicom na mnogo načina. Rezultat ovoga je bolje korisničko iskustvo za menadžere/administratore online prodavnice, jer im veštačka inteligencija olakšava i pojednostavljuje rad, a istovremeno štedi vreme i povećava efikasnost. U nastavku možete pronaći navedene primere kako vam Kabi veštačka inteligencija pomaže da upravljate svojom onlajn prodavnicom:

Kabi AI i online prodavnice
Kabi AI i online prodavnice

Kreiranje opisa proizvoda

Kabi AI veštačka inteligencija vam pomaže da automatski kreirate atraktivne i informativne opise proizvoda. Ovo je posebno korisno za onlajn prodavnice koje imaju veliki broj proizvoda, jer štedi vreme i obezbeđuje konzistentan sadržaj.

Unapređivanje opisa proizvoda

Veštačka inteligencija Kabi AI pomaže vam da poboljšate opise proizvoda, jer priprema izuzetno kvalitetan opis na osnovu prilagođenog „uputstva“ (uputstva + relevantne informacije), koji je takođe informativan za korisnika.

SEO optimizacija

Uz pomoć veštačke inteligencije možete kreirati SEO optimizovan sadržaj za proizvode, blogove, vesti, prezentacije itd. Na ovaj način povećavate šanse da se vaša onlajn prodavnica bolje rangira na stranici rezultata pretraživača.

Upravljanje višejezičnim onlajn prodavnicama

Veštačka inteligencija Kabi AI nije ograničena na jezik, tako da možete da je koristite za upravljanje višejezičnim onlajn prodavnicama. Možete ga koristiti za prevode, kreiranje sadržaja, SEO optimizaciju sadržaja itd.

Kreiranje i deljenje sadržaja na društvenim mrežama

Sa Kabi AI veštačkom inteligencijom, jednostavno možete da delite proizvode na odabranim društvenim mrežama. Za društvenu mrežu možete pripremiti i odgovarajući sadržaj koji je prilagođen pojedinoj društvenoj mreži.

Kako nam veštačka inteligencija pomaže u sistemu E-poštar?

Kabi AI veštačka inteligencija je takođe integrisana u sistem za newslettere E-poštar. Uz njegovu pomoć možete pojednostaviti kreiranje, povećati efikasnost, a samim tim i uspeh vaših newslettera.

U nastavku ćete naći primere upotrebe:

Kabi AI i E-poštar
Kabi AI i E-poštar

1. Automatizacija sadržaja

Sa veštačkom inteligencijom možete kreirati atraktivan i relevantan sadržaj za svoje newsletter. Ovo uključuje pisanje kompletnog teksta, kreiranje sažetaka vesti, pripremu marketinških predloga, uvođenje novih proizvoda/usluga itd.

2. Personalizacija

Uz pomoć veštačke inteligencije možete personalizovati sadržaj promotivnog maila za različite segmente vaših pretplatnika/klijenata/korisnika. Na ovaj način možete brzo prilagoditi sadržaj, a svakom pretplatniku možete poslati sadržaj koji je relevantniji za njegova interesovanja i potrebe.

3. Kreiranje privlačnog naslova

Veštačka inteligencija vam pomaže da kreirate efikasne i atraktivne naslove za svoje newsletter, što će povećati šanse da će primaoci zaista otvoriti i pročitati vaše poruke (veća stopa otvaranja).

4. Automatizacija odgovora na pitanja kupaca

Ako primate pitanja ili povratne informacije od korisnika putem e-pošte, ChatGPT može da automatizuje odgovore, štedeći vam vreme i osiguravajući brže odgovore.

5. Generator ideja za sadržaj

Često se dešava da nemamo ideju kako da napišemo sadržaj. U takvim trenucima u pomoć vam priskače veštačka inteligencija. Pomoću veštačke inteligencije možete dobiti ideje o tome koji sadržaj napisati, kako ga napisati i kako ga učiniti korisnim za svoju ciljnu publiku.

6. Višejezičnost

Ako imate međunarodne pretplatnike, kupce, korisnike, poželjno je da sadržaj koji dobijaju od vas bude napisan na njihovom jeziku. Veštačka inteligencija u sistemu E-Poštar nam omogućava da pišemo sadržaj na bilo kom jeziku. Takođe je od velike pomoći prilikom prevođenja.

7. Kreiranje slika

Veštačka inteligencija vam može pomoći da kreirate slike koje ćete koristiti u newsletteru.

Upotreba veštačke inteligencije Kabi AI u sistemu E-Pošar pomaže vam u e-mail marketingu. Uz pomoć AI možete povećati efikasnost vaše komunikacije sa kupcima, a takođe štedi vreme potrebno za pripremu newslettera.