Microsoft Office 365

Office 365 možete koristiti bilo gde

Upoznajte se sa Microsoft Office 365

Bez obzira da li radite u kancelariji ili sa neke druge lokacije, na raspolaganju će vam biti poznati i najbolji set alata za produktivnost. Office 365 programi - uvek najnovije verzije - omogućavaju vam da kreirate, uređujete i delite na Windows PC-u, Mac-u ili iOS-u, Android-u ili Windows uređajima u realnom vremenu.

 

Alati za profesionalce

Kreirajte svoju poslovnu e-mail adresu poslovnim imenom kako biste bili sigurni da je ime prepoznatljivo i plasirajte svoje preduzeće na tržište sa prilagođenim marketinškim materijalom koji možete jednostavno kreirati. Možete osigurati bolju povezanost sa kupcima i saradnicima sa alatima za komunikaciju putem e-maila i trenutnih poruka, kao i putem društvenih mreža i video konferencija.

Alati za timski rad

Sa 1 TB prostora za skladištenje po korisniku imaćete dovoljno prostora za sve datoteke. Međutim, pošto se vaše datoteke čuvaju na mreži, možete ih deliti sa ljudima u kompaniji ili izvan nje kad god želite, bez obzira odakle radite. Uz HD video za više osoba, deljenje sadržaja i deljenje kalendara, grupno ćaskanje ostaćete u toku sa dešavanjima u vašem timu.

Jednostavno podešavanje i upravljanje

Pomoću detaljnih uputstava možete jednostavno da podesite korisnike i brzo počnete da koristite usluge. Kroz administrativni centar možete upravljati svim svojim uslugama bilo gde. Office 365 će se pobrinuti da vaše usluge uvek aktivne i ažurne.