Digitalni marketing

Spletne marketinške rešitve

Spletne marketinške rešitve

Digitalni marketing i oglašavanje

Internet nudi razne mogućnosti i kanale za širenje i promociju brendova krajnjim korisnicima. U kompaniji Kabi vam pružamo kompletna internet marketing i reklamna rešenja na strateškom i implementacionom nivou.

Osnovu za nastup u digitalnom svetu predstavlja landing i web sajt, koji služe kao "sidro" za brendiranje i promociju biznisa ali i online prodavnice radi podsticaja prodaje. Takođe, u poslednje vreme su se pojavile mobilne aplikacije i mobilni marketing kao novi segmenti digitalnog marketinga na koje treba obratiti pažnju.

Kada je u pitanju izgradnja lojalnosti, najbolje efekte daje sadržinski marketing (eng. content marketing). Plasiranje kvalitetnog sadržaja klijentima stvara se čvrsta lojalnost koja u prvi mah nije merljiva ali ostavlja dugoročne posledice.

E-mail marketing (ili marketing putem e-pošte) značajno smanjuje potrebu za štampanim reklamnim materijalom, umanjujući vaše troškove. Predstavlja nastavak content marketinga i efikasno je sredstvo za sticanje ili povećanje lojalnosti korisnika. Za potrebe e-mail marketinga razvili smo efikasan alat - e-Poštar.

Nastup na društvenim mrežama pruža mogućnost širenja uticaja kroz mrežu korisnika. Mreža zasnovana na prijateljskim, poslovnim ili bilo kojim drugim interesima omogućava viralno širenje informacija. Naravno, integracija društvenim mreža na web sajt je jedna od osnovnih usluga koje nudimo.

Oglašavanje putem Interneta pruža mnogo mogućnosti, od zakupa prostora na medijskim portalima, do oglašavanja na društvenim mrežama, pretraživačima (Google), kao i kontekstualno oglašavanje.

Marketing na pretraživačima (SEO / SEM) omogućava korisnicima da dopru do svojih kupaca preko pretraživača (Google, Yahoo, lokalni pretraživači). Predstavlja kombinaciju optimizacije web sajtova i plaćenih oglasa na pretraživačima.

Pravilno implementirane strategije na Internetu omogućavaju preduzećima efikasnu i ekonomičnu komunikaciju sa kupcima.

Verujte našoj dugoj tradiciji i stručnosti i pridružite nam se u novom, digitalnom, svetu naprednih web rešenja. Kontaktirajte nas putem e-maila, telefona ili ispunite obrazac ispod za dodatna pitanja, savete ili ponudu.