Društvene mreže

Kreiranje i upravljanje nalozima i stranicama na društvenim mrežama

Kreiranje i upravljanje nalozima na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest,... jedna je od osnovnih usluga koje pružamo iz oblasti digitalnog marketinga. Vrlo je važno da vaše preduzeće ili brend budu prisutni na društvenim mrežama. Tako ćete poboljšati svoj položaj na tržištu, ali i unaprediti komunikaciju sa svojim kupcima i fanovima.

Prisustvo na Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIN, Pinterest, Youtube...

Tu smo da vam pomognemo da kreirate profile, zatim ga nadogradite, kasnije i upravljate istim na društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIN, Pinterest,...

Profili (stranice) na društvenim mrežama nam pružaju brojne pogodnosti, kao što su:

  • prisustvo na najvećim Internet platformama (društvenim mrežama), sa ogromnim brojem korisnika,
  • mogućnost jednostavne komunikacije sa zaiteresovanim kupcima/korisnicima,
  • mogućnost izgradnje baze lojalnih kupaca,
  • korišćenje viralnog efekta kako bi se doprelo do što većeg broja korisnika društvenih mreža,
  • povezivanje sa web sajtom, portalom ili prodavnicom kako bi se povećala poseta.

Facebook, Twitter, Pinterest ali Linked IN profil možemo da postavimo i pre nego što vaš web sajt, portal ili prodavnica bude objavljen. Na taj način pripremamo vaše potencijalne kupce za ono što ćete im ponuditi, ali i kreiramo bazu budućih lojalnih kupaca.

Facebook takođe nudi i niz Facbook aplikacija koje mogu biti deo verzije, landing stranice, promotivne, i još puno toga.

Upravljanje nalozima na društvenim mrežama (Community manager)

Upravljanje profilom na društvenim mrežama prati postavljenu strategiju brendiranja i mogućnosti koje nude odabrane društvene mreže.

Drštvene mreže se menjaju veoma brzo. Svakog meseca dodaju nove funkcionalnosti, pri čemu proširuju mogućnosti za unapređenje brendiranja. Profesionalni marketari u ovoj oblasti su zainteresovaniji za promene i pre ih koriste od ostalih korisnika. Zato kako biste bili ispred konkurencije, dobro je da ovaj posao prepustite baš profesionalcima.

Isto tako, informacije se, i dobre i loše, brzo šire po društvenoj mreži. Dobro uspostavljeno strateško upravljanje može u velikoj meri doprineti uspehu, a loše vodi ka nezadovoljstvu kupaca. Sve je ovo razlog zašto upravljanje profilima na društvenim mrežama treba prepustiti stručnjacima. 

Za dodatne informacije, savete ili ponude, pošaljite nam e-mail, ili nas kontaktirajte telefonom, a možete i da popunite obrazac ispod.