MyRE

MyRE - ekspert za prodaju nekretnina

Web rešenje MyRE je namenjeno svim firmama koje se bave trgovinom i prometom nepokretnosti. Omogućava vam da svoju firmu vodite uz pomoć sistema, bez nepotrebne papirologije, potpuno jednostavno i sa bilo kod mesta, računara, tableta ili telefona. Sve što vam je potrebno je pristup internetu.

MyRE je razvijen po standardima i zakonima Evropske unije, te najveću primenu ima upravo u Sloveniji i Hrvatskoj. Saradnja od preko 20 godina sa firmama koje se bave nepokretnostima, nam je omogućila da prepoznamo vaše potrebe i nađemo najjednostavnije rešenje.

Ovo web rešenje se sastoji od nekoliko modula o kojima će više reči biti u daljem tekstu.

Da bi ste koristili MyRE sistem, nisu vam potrebni dodatni hardveri i softveri kao ni njihovo održavanje. MyRE je sistem koji je prilagođen potrebama firmi koje se bave poslovnima sa nekretninama. Modularnog tipa je i fleksibilano se prilagođava svakoj firmi posebno. Na ovaj način ćete ostvariti velike troškovne uštede. Svi vaši podaci sačuvani su na centralnom serveru koji ima najviši stepen zaštite. Dizajn je delo vrhunskog tima profesionalaca koji imaju preko 20 godina iskustva u radu sa agencijama za nekretnine i osmišljavanju web rešenja za njih.

 

Dodatne usluge

Web sajt za nekretnine

Web sajt za nekretnine

Pored MyRE sistema, eksperti smo i za dizajniranje web sajtova za specijalno za agencije za nekretnine i ostale firme koje se bave prometom nekretnina. Sa našim web sajtovima vaša agencija biće prepoznatljiva u svetu nekretnina. Učinićemo da posetioci vašeg web sajt postanu i vaši klijenti. Radimo to već više od 20 godina sa velikim uspehom. Svi web sajtovi kao i oni koji su namenjeni vašem poslu su prilagođeni svim dimenzijama ekrana, bez obzira da li je račinar, tablet ili mobilni telefon (100% responsive design).

Izvoz oglasa ka portalima za nekretnine

Izvoz oglasa ka portalima za nekretnine

Sistem MyRE omogućava da samo jednim klikom pošaljete oglase portalima specijalizovanim za nekretnine. 

Kada su u pitanju naši portali bazanekretnina.com i novogradnje.com, bez dodatnih dorada. Za ostale portale potrebno je kreirati XML bazu.

Hosting i podrška

Hosting i podrška

Naša saradnja se ne završava aktiviranjem neke od naših usluga, web sajta ili sistema MyRE. Zapravo, tada tek počinje! Pružamo vam podršku na daljinu, telefonom ili meilom, ali i uživo kada je to potrebno. Odgovaramo odmah na sve vaše probleme

Takođe, organizujemo vam hosting vašeg web sajta i CRM-a. Vaši podaci su na našim serverima "na domaćem terenu". Svi podaci su pravilno arhiviranii zaštićeni u strogo osiguranim Data centrima, tako da možete biti potpuno bezbrižni. 

Svi serveri su u našem vlasništvu, ne zakupljujemo tuđe serveri. Zato smo i u prilici da vam garantujemo sigurnost vaših podataka.

Web sajt

Naš web sajt je moderan, efikasan, jednostavan za korišćenje i uređivanje i optimizovan za sve pretraživače i uređaje. Tim dizajnera je tu da svaki web sajt učini jedinstvenim i kreativnim. Po tome se naši web sajtovi prepoznaju na prvi pogled.

Online prodavnice

U Kabiju smo stručnjaci za izradu online prodavnica. Razvili smo veliki broj malih i velikih online prodavnica u Sloveniji i inostranstvu. Razumijemo naše kupce i imamo pogodna rešenja za sve, zavisno od složenosti projekta.

CRM

CRM je idealno rešenje za sveobuhvatno upravljanje kupcima, kao i prodajnim i marketinškim aktivnostima u vašem preduzeću. Sa CRM-om bićete sigurni da nećete zaboravite na svoje kupce i mogućnosti koje se pojavljuju za vas.

MyRE

MyRE je namenjen firmama koje se bave prometom nepokretnosti. Pomažemo Vam da efikasnije i efektivnije poslujete bez nepotrebne papirologije i troškova. Smestite svoju firmu u "oblak", a svoje poslovanje uskladite sa zakonima i standardima EU.

HRM

Aplikacija HRM Vam omogućava da efikasno upravljanjete ljudskim resursima. Korišćenjem ove aplikacije brzo i jednostavno možete utvrditi potrebu za novim kadrovima, izvršiti selekciju kadrovskih rešenja, vodite brigu o zaposlenima, utičete da atmosfera u Vašem poslovnom okruženju bude pozitivna.

E-Poštar

E-Poštar aplikacije je odličan alat za e-mail marketing. Omogućava brzo i efikasno slanje informacija potencijalnim i postojećim klijentima o vestima, akcijama, događajima, novim proizvodima i uslugama.

Drugi o nama

As an HRM company we need a strong business partner. Luckily enough we found Kabi right after establishing our company back in 1989 and have been cooperating with them ever since. Not only do they provide basic IT service, they proved themselves as a valuable asset even in business development. They are eager to provide their IT know-how when we are developing new products or adjusting existing methodology to meet specific needs and expectations of our clients.

Since I am no »IT geek« myself, I just explain them the basic concept and logic behind the product, then I wait for the magic to happen. Every time they come up with advanced and useful solutions that I never thought were even possible. Their IT-magic is the reason why I call them “The wizard of Kabi” and can recommend them as a reliable business partner to everyone.

Helena Kupljen, Profil Group

As a well-established family company for deli food we were looking for a strong partner to create a comfortable website experience for our high-minded customers. Kabi understood our needs very well and together we created one of the best E-Commerce shops in Austria for food & wine. Something to bring out is that the support from Kabi works very well. I got answers to my questions always in time and well explained. Also the administration for our website is easy to understand and enables effective working in our company. Well done!

Patrick Weltin, Sussitz

Vrhunska kompanija, pouzdana, efikasna, koja uvek nađe savršeno rešenje bez obzira na predstavljeni problem i složenost. Preporučuje se !!!

Denis, Vila Portorož

KABI je veoma zanimljiva kompanija koja, u doba mnogih besplatnih tehnologija portala, uspeva da održi i razvije svoj sopstveni pristup proizvodnji portala. Korišćenje njihovog portala iz perspektive administratora portala je intuitivno i pogodno za prosečnog kvalifikovanog korisnika. Sa stanovišta upotrebe, njihovi portali su dinamični, responzivni i moderni. Podrška od KABI-a za slučajeve nadogradnje ili pomoć pri unosu sadržaja je brza i efikasna. Mnogo puta su nam takođe pomagali tokom vikenda da podržimo naš portal.

Dr. Andrej Tibaut, SiBIM

S Kabijem uspešno sarađujemo dobru godinu, i s obzirom na naše dobro iskustvo do sada, verujem da ćemo biti srećni da nastavimo da radimo i u budućnosti.

Eurosport Trade

Kabijev bogat sadržaj i tehničko znanje te lične i poslovne reference omogućavaju pružanje kvalitetnih, tehnološki nezavisnih IT savetovanja i usluga implementacije koje očajnički trebaju svakoj agenti za prodaju nekretnina!

Janja, Dom real d.o.o.

Moje iskustvo sa Kabi d.o.o. bilo je odlično od prvog sastanka pa sve do same implementacije web stranice i konfiguracije e-pošte. Pružali su mi profesionalno obrazovanje i brzu pomoć u vezi s mojim projektom. Rado ću tim preporučiti prijateljima. Hvala timu Kabi d.o.o. i samo u budućnosti.

Tomaž Juteršek, Fismen

Agencija Kragujstan već određeno vreme posluje sa Kabi firmom, veoma brza i efikasna po pitanju saradnje. Od početka saradnje povećao se broj klijenata i poziva prema našoj agenciji. Zahvalni smo na tome i radujemo se dugoročnoj saradnji!

Dejan Talijan, Kragujstan